OKFON
Magyar English

Ingatlanfejlesztés

Társaságunk elmúlt évekbeli eredményes gazdálkodása biztosította, hogy szolgáltatásaink körét bővítsük. A rendelkezésre álló anyagi és személyi feltételek megléte lehetővé teszi, hogy önerős ingatlanfejlesztéseket is végezzünk. Ismeretes, hogy az ingatlanpiacon tartós túlkínálat van és a jövőre nézve is ez prognosztizálható. Az ingatlanpiaci értékesítők heterogén összetétele, az ellenőrizhetetlenül egymásra licitáló kínálat, a szolgáltatások minőségével, az építéssel és értékesítéssel összefüggő számtalan negatív tapasztalat - jogosan - óvatossá tette a potenciális vevőkört. Ilyen körülmények között eredményesen befektetni nehéz és kockázatos.

Mi az, amiért ingatlanfejlesztésekkel foglalkozunk? Mennyivel vagyunk mi jobbak, pontosabbak, olcsóbbak, megbízhatóbbak, mint mások? - Hiszen mindenki a legjobbat állítja magáról. Mely szempontok alapján választanak minket Megrendelőink a túlkínálati piacon?

Hisszük, hogy hosszú távon eredményesen tevékenykedni csakis úgy lehet, ha Megrendelőinkkel folyamatosan együttműködve, az Ő igényeiket kiszolgálva, ellenőrizhetően és kockázatmentesen, határidőre és jó minőségben valósítjuk meg a beruházásokat.

Amit kínálunk:

Megrendelőinkkel tárgyalások során alakítjuk ki a számukra lekedvezőbb konstrukciót, amely tisztázza, milyen mértékben kíván közreműködni a beruházás megvalósításában.

Lehetőségek és feladataink a teljesség igénye nélkül:

 • Saját tőkéből építési telket, vagy a Megrendelőnk által kiválasztott ingatlant megvásároljuk.
 • Megtervezzük, vagy a Megrendelő által biztosított tervek alapján ajánlatot adunk a beruházás megvalósítására.
 • Megszerezzük a szükséges hatósági és közmű engedélyeket.
 • Szervezzük és irányítjuk a kivitelezési munkák végzését.
 • Koordináljuk a Megrendelő által kiválasztott vagy biztosított anyagok, berendezések, szerelvények beszerzését, illetve azok építési technológiához illeszkedő beépítését.
 • Biztosítjuk a Megrendelő által preferált kivitelezői kapacitás foglalkoztatását.
 • Szerződéskötés során modellezzük a teljes projekt folyamatát, ennek keretében építési és pénzügyi ütemterv alapján ellenőrizheti Megrendelőnk a terv szerinti megvalósítást.
 • A megvalósult létesítmény hiány- és hibamentes átadásán túl, elvégezzük a beüzemeléseket és közreműködünk a használatba vételi engedély megszerzésben, továbbá intézkedünk az ingatlan földhivatali nyilvántartásba történő bejegyzésére.
 • Az átadás során valamennyi, a Megrendelőnek járó illetve hasznos iratot, bizonylatot jegyzék szerint átadunk, kiemelve a jótállási jegyet és a létesítményre vonatkozó kezelési, karbantartási utasítást.
 • Elvégezzük a jogszabály által előírt egy éves utó felülvizsgálatot és az esetleges garanciális munkákat.
 • A szerződésben - a gyakorlatban alkalmazott garanciákon túl - többlet kötelezettségeket és szankciókat vállalunk a szerződésszerű teljesítés biztosítékául.
 • Megrendelőnk folyamatosan a beruházás készültségének megfelelően fizet, be nem épített anyagra, vagy el nem végzett munkára előleget nem kérünk.
 • Tevékenységünket a hatályos jogszabályoknak, rendeleteknek és előírásoknak megfelelően végezzük és közreműködünk a Megrendelő felelősségi körébe tartozó szabályok betartásában.
 • Igény szerint fogadjuk és kiszolgáljuk a Megrendelő hitel, jogi és egyéb az ingatlanfejlesztéssel összefüggésben bevont közreműködőit, vagy akár, mi biztosítunk számára ilyen közreműködőket.

Mint látható, mi nem bankhitelekből, vagy előre beszedett pénzekből, diktálva a feltételeket, az egyéni igényeket kizárva, vagy minimálisra korlátozva építünk, hanem az egyéni igényeket elfogadva a Megrendelővel közösen valósítjuk meg azokat az elképzeléseket, megoldásokat, amitől egyedi, a saját igényének megfelelő, „személyre szabott" lesz az ingatlan, ház vagy lakás.

Folyamatban lévő, még teljesen le nem kötött projektek

Herceghalom

Cégünk tulajdonában lévő herceghalmi építési telkeket kívánjuk megrendelői igény szerint fejleszteni, majd értékesíteni, akár befektetési célból megvalósuló ikerház, több generációs- vagy minden igényt kielégítő luxus igényszintű családi ház megépítésével.

Várjuk olyan érdeklődők jelentkezését, akik a saját elképzelésüknek, igényeiknek megfelelő épületet kívánnak a mi közreműködésünkkel megvalósítani. A tervezés és megvalósítás feltételeit megrendelőinkkel együtt kívánjuk kialakítani személyes megbeszélés során.

Kapcsolatfelvétel: 06-1-412-2460, info@okfon.hu

Ingatlanok leírása:

A telkek Herceghalom dinamikusan fejlődő, újépítésű családiházas területén találhatók a Dombhát utcában. Az öt egymással határos (három illetve két) építési telek egyenként 1100-1200 m2-es.

A település, az új épületekkel beépített szép környezet, a főváros közelsége és jó megközelíthetősége (M1-17 km-nél), a telkek elhelyezkedése és mérete kiválóan alkalmas luxus igényszintű családi házak építésére.

Külön kiemelnénk, hogy Herceghalomtól 10 percre található Etyek község, ahol 2008 márciusában kerül teljes átadásra Európa legújabb és egyben legmodernebb filmstúdiója a Korda Stúdió. A nagy volumenű beruházásnak köszönhetően a filmstúdió környéke kulturális és idegenforgalmi központtá is válhat.

Herceghalom Község helyi építési szabályzatáról szóló 16/2004. (XII.27.) rendelete szerint az ingatlanok Lke-4 kertvárosias lakóterületi besorolás alá tartoznak. (http://www.herceghalom.hu/ oldalról letölthető.)

Az ingatlanra valamennyi közmű biztosított, beköthető.